Over ons


Welkom op www.finenze.nl en www.interimopdracht.nl, websites van Finenze financial consultancy.

Finenze kent een drietal kernactiviteiten, te weten interimmanagement, financial consultancy en werving & selectie. Bent u op zoek naar een interimopdracht of bent u op zoek naar een interimmanager neem dan contact met ons op!

Wij zoeken interimmanagers...

Wij zoeken ambitieuze financiële professionals met een HBO- of academische opleiding en minimaal 5 jaar werkervaring. Een relevante opleiding en ervaring zijn van belang maar minstens zo belangrijk zijn instelling, sociale vaardigheden, motivatie, passie voor de financiële discipline en interesse in de wereld daarbuiten. Wij zoeken freelancers maar ook dienstverbanden behoren tot de mogelijkheden. De interimopdrachten en vaste vacatures op deze site zijn slechts voorbeelden van de op dit moment vacante posities.

Ben je flexibel, zelfstandig en gedreven en op zoek naar een interimopdracht en lijkt het je een uitdaging om op interimbasis je kennis en expertise in te gaan zetten; stuur dan een e-mail met CV naar p.muntel@finenze.nl of neem contact op met Paulin Muntel (06 46 13 71 71).

Wij bieden interimmanagers...

Wij bieden opdrachten met veelzijdige carriereperspectieven met vrijheid voor persoonlijke invulling waarbij doelstelling is een stimulerend, prettig en professioneel werkklimaat te scheppen gebaseerd op partnershiprelaties tussen cliënt, interimmanager en Finenze.

U zoekt een interimmanager...

Finenze is in staat in de volle breedte professionals in te zetten die ruime ervaring hebben opgedaan met de vele issues die in het financiële werkveld bij organisaties spelen. Van jonge financiële professionals op administratief gebied en controlling tot en met de ervaren (concern)controller of financieel directeur. Of het nu gaat om tijdelijke vervanging, expertise of projectmanagement, bij Finenze vindt u wat u zoekt.

Een paar voorbeelden uit onze praktijk;
  • Invulling vacature financieel directeur in afwachting van permanente invulling
  • Opstellen strategisch plan & invoering
  • Opzetten & implementeren van managementinformatiesysteem
  • Juridische & financiële herstructurering
  • Doorvoering herfinanciering
  • Doorvoering reorganisatie.
Bent u op zoek naar een interimmanager of financial consultant binnen uw organisatie, neem dan contact op met Paulin Muntel. In de meeste gevallen kunnen wij binnen enkele dagen kandidaten introduceren die voldoen aan het door u gewenste profiel.
Share our website