Dienstverlening


Organisatie

Paulin Muntel is de oprichter van Finenze. Als zelfstandig interimmanager heeft zij in de afgelopen jaren een brede ervaring opgedaan in interimmanagement en financial consultancy.

Finenze biedt oplossingen voor strategische en operationele vraagstukken op het gebied van finance. Wij zoeken hiervoor professionals die werkzaam willen zijn in financiële en administratieve projecten en bedrijfsprocessen om de bedrijfsvoering van onze klanten te verbeteren.

Wij zijn een relatief kleine speler in de markt voor interimmanagement en financial consultancy maar daardoor flexibel en persoonlijk en gericht op een goede prijs/prestatie verhouding. Professionaliteit en kwaliteit in dienstverlening staan bij ons bovenaan met als doelstelling partnership relaties te creëren tussen klant, interimmanager en Finenze. Wij zijn ambitieus en zetten graag een stap extra.

'Finenze' de naam

Voor de benaming Finenze is gekozen aangezien deze geassocieerd kan worden met onderstaande elementen;

  • Financial consultancy
  • Finesse
  • Stijlvol en kwalitatief
  • Suggestieve elementen; Financiën enzo
  • Ze is vrouwelijk
  • Italiaanse invloeden gezien de associatie met Firenze; Florence.

Werkwijze

Een interimmanager voert het vak uit van de interventie; in korte tijd een wezenlijke bijdrage leveren die de continuïteit van de organisatie versterkt. In het vak van de interimmanager draait het om kennis, kunde, ervaringen en onderscheidende competenties; in een opdracht om de relatie klant, interimmanager en Finenze.

Het bestand van Finenze omvat een aantal gekwalificeerde interimmanagers die bewezen hebben hun vak goed te verstaan en die slagvaardig, resultaatgericht en sociaal en communicatief vaardig zijn. Via deze website, maar ook via bestaande en netwerk relaties, publicaties en vacatures introduceren interimmanagers zich bij ons. Finenze coördineert de vervolgstappen die uiteindelijk leiden tot inzet in opdrachten.

In het aanbod van bureaus voor interimmanagers onderscheidt Finenze zich door een professionele en persoonlijke benadering en door meer te zijn dan slechts een intermediair. Finenze staat voor de kwaliteit en continuïteit van onze interimmanagers en verricht indien gewenst schaduwmanagement.

Opdrachtgevers kunnen erop rekenen dat wij op de hoogte zijn van de laatste inzichten en trends in ons vakgebied. Innovatie en een voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling staan bij Finenze hoog in het vaandel.

Share our website